Колеги, има ли 155-ца, на която задните облегалки падат напред с цел товарене на разни по-дългички товари?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли 155-ца с падащи облегалки на задните седалки?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Max Покажи съобщениеКолеги, има ли 155-ца, на която задните облегалки падат напред с цел товарене на разни по-дългички товари?
-
Първоначално публикувано от Max Покажи съобщениеИ аз така знам за тези преди фейслифта, но ми е интересно дали все пак няма от по-новите с падащи...ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
На мойта се сваля подлакътника на задната седалка и там има една вратичка която се отключва с ключа на колата ,и така можеш да сложиш нещо дълго ,но аз имам каса и никога до сега не съм го ползвал ,а ми се налага по някой път155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеНа мойта се сваля подлакътника на задната седалка и там има една вратичка която се отключва с ключа на колата ,и така можеш да сложиш нещо дълго ,но аз имам каса и никога до сега не съм го ползвал ,а ми се налага по някой пътAlfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Max Покажи съобщениеИ моята старата 155-ца беше с такава вратичка, но по-скоро ме интересуваше примерно някаква по-дълга плоскост ПДЧ да може да се сложи.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеНа мойта се сваля подлакътника на задната седалка и там има една вратичка която се отключва с ключа на колата ,и така можеш да сложиш нещо дълго ,но аз имам каса и никога до сега не съм го ползвал ,а ми се налага по някой път156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеНе такава никога не съм виждал ,даже незнам дали има седанова кола да и пада облегалкатаAlfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Колега на VW Vento седалките също падат и става като комби направо,но това е друга тема.
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:17 ----------
Първо надигни долната част от седалката ,после дръпни с малко повече сила(но естествено премерена) облегалките и си ти ...94' Alfa Romeo 155 1.7 Twin Spark sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от J0rdan89 Покажи съобщениеКолега на VW Vento седалките също падат и става като комби направо,но това е друга тема.
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:17 ----------
Първо надигни долната част от седалката ,после дръпни с малко повече сила(но естествено премерена) облегалките и си ти ...
Просто ме интересуваше дали някои модели имат и тази "екстра" ;–)Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеАз обмислям да се пробвам да вкарам матрак 90/200см в 155 ,ако успея ще снимам да ви покажа.. Моя 200/140 го дакарах хванат с ластици и мекото надолу към колата. И милиетър не мръдна по време на транспорта.
Иначе и моя ски отсек е зает от басче за отворен обем. Седалките не падат, освен ако не им отвиеш болтовете!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment